20.7 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Comença l’escola d’atletisme i triatló del CA Safor Teika

• Dilluns passat van començar les classes a la pista Toni Herreros de Gandia. En total són 450 alumnes, des de xiquets de 4 anys a adults.

• El curs estarà marcat un any més pels protocols de prevenció davant del coronavirus.

Dilluns passat va començar a la pista Toni Herreros de Gandia un nou curs de l’escola d’atletisme i triatló del Club d’Atletisme Safor Teika, en les seues diferents categories, des de “piponets” (nascuts el 2017) fins a adults i el grup de tecnificació. Un any més la temporada d’entrenaments ve marcada per l’aplicació dels protocols anticovid, amb aspectes com l’ús de la mascareta, excepte a l’hora de fer activitat física, higiene de mans i distància social.

En total són 450 alumnes, entre xiquets, joves i adults, un centenar més que l’any passat en aquestes mateixes dates. La matrícula continuarà oberta per a aquells que estiguen interessats a iniciar-se en l’atletisme, un esport a l’aire lliure, sense contacte físic i on es fomenten valors com el respecte, l’amistat i la cultura de l’esforç. El club ofereix descomptes per inscriure a diversos familiars, o a socis, així com facilitats de pagament i fins i tot la gratuïtat total de la quota si la família es troba en alguna situació vulnerable.

També va començar dilluns el grup de tecnificació de València, que s’entrena al pavelló Lluís Puig i dirigeix ​​José Miguel Barrios. D’altra banda, a l’octubre començaran les activitats del club ‘groguet’ en 11 col·legis de la comarca, que podrien ser més a mesura que avance el curs escolar.

Articles relacionats