19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El Real de Gandia presenta una nova edició dels Pressupostos Participatius

– El consistori destinarà una partida d’inversions de 20.000 euros perquè els ciutadans presenten les seues propostes

– Les propostes que es donaran a conéixer el 30 de setembre per a la seua posterior votació i resultat

L’Ajuntament del Real de Gandia va presentar la VI edició dels Pressupostos Participatius per a 2021 amb una partida d’inversions de 20.000 euros.

El regidor de Participació Ciutadana, Vicent Signes, va presentar dijous passat 9 de setembre en el saló de plens de l’Ajuntament aquesta nova edició, amb la qual els ciutadans podran decidir sobre el destí d’una part dels recursos municipals.

Així mateix, Signes explicava que “les diferents propostes presentades es recolliran a l’Ajuntament del Real de Gandia, fins al pròxim 20 de setembre. Posteriorment, els tècnics municipals hauran de valorar les propostes atorgades pels veïns del municipi. El 30 de setembre es presentaran quines propostes es votaran de l’1 al 12 d’octubre i ja serà el 13 d’octubre quan es donarà el resultat de la votació”.

El regidor insistia que “tots aquells ciutadans que vulguen participar hauran de triar uns fullets de propostes que estan disponibles en les dependències municipals, uns fullets que hauran de ser emplenats per les dades de la persona sol·licitant, per a posteriorment la seua revisió”.

Articles relacionats