21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Comença el ball de canvis d’equip dels ciclistes de la Safor-Valldigna

L’equip de categoria cadet del Retirem Amiant de Tavernes de la Valldigna perd als seus dos principals baluards per a la pròxima temporada després de fitxar, ambdós, per la Penya Ciclista de Pinedo.

Xavi Mestre, veí de Beniarjó i Aitor Arlandis, veí de Tavernes, han tancat aquesta mateixa setmana el fixatge a la Penya Ciclista de Pinedo, equip considerat com el millor de la província de València.

Tots dos corredors han estat tota la seua carrera com a esportistes vinculats a l’equip valler i ara han preferit canviar d’aires i ficar-se en una esquadra que tindrà 20 corredors per a 2023.

Cal destacar que tant Mestre com Arlandis havien realitzat una gran temporada malgrat ser de primer any sumant algun podi i acabant en moltes carreres entre els 20 primers.

Quant a l’equip cadet de Tavernes, únic equip de les comarques centrals amb l’equip d’Ontinyent, ha perdut un grapat d’efectius, ja que la seua columna vertebral que estava format amb corredors de segon any passen a júniors com Vicent Grau de Tavernes que fitxa per l’InfonobrasJairo Jaén de Palma al Castell d’Onda o Gerard Tebar i Sergio Marin de la Ribera al Bonillo Team.

A més d’aquests corredors s’han succeït nous canvis d’equip com la de Marc Mestre de Beniarjó que en la seua nova temporada en categoria sub 23 estarà amb el Roski Team després d’haver estat els dos últims anys en el bicicletes Sanchís de Xàtiva.

Durant les pròximes setmanes, després de la finalització de la temporada de ciclocròs, aniran produint-se nous canvis d’equip en tots els nivells.

Articles relacionats