22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

El centre FP La Safor de Beniarjó aconsegueix el tercer lloc a la demostració Skills de Jardineria

El 4 d’octubre passat es va celebrar una demostració d’Skills (habilitats) en la modalitat de jardineria paisatgística. La competició va tindre lloc al recinte de Fira València, aprofitant la celebració de la 51a edició d’Iberflora.

WhatsApp Image 2022 10 05 at 17.01.43

A la prova van participar un total de sis centres de formació professional del País Valencià. Cada equip competidor havia de fer un disseny d’un jardí en un espai acotat de 2 x 2 metres. L’execució dels jardins es va fer al llarg d’una jornada de treball de 8 hores. En acabar la jornada, el jurat, compost pel professorat dels diferents centres educatius, va fer les seues valoracions. I va ser l’endemà, el 5 d’octubre, quan es va anunciar la classificació dels equips.

L’escola FP La Safor de Beniarjó va quedar en tercera posició, darrere de l’IES Rodolfo Llopis i d’EFA La Malvesia. Tots els equips participants van gaudir d’una gran experiència on van mostrar les seues habilitats paisatgístiques i van poder conviure amb alumnat d’altres parts del territori. Sens dubte, una gran motivació per a aquests joves que s’estan formant al món de la jardineria.

Articles relacionats