El Club Volei Gandia es marca com a objectiu un sènior en categoria nacional

El Club Volei Gandia ha presentat el darrer cap de setmana els seus equips per a la temporada 2017-18 en un acte celebrat al centre comercial Plaza Mayor. La jornada reunia a més de 180 persones que es van acostar per a veure els equips gandians i gaudir de la vetlada que des del club s’havia organitzat.
Dotze equips federats formen el club, molts d’ells en les màximes categories autonòmiques, havent participat en el Campionat d’Espanya i en la Copa Espanya. 
Cristina Gaspar, presidenta del CV Gandia, apostava per tenir un equip sènior en categoria nacional per a la pròxima temporada coincidint amb el 30 aniversari del club, anunciava la participació en la Copa Espanya d’un combinat de jugadores de categoria cadet i juvenil que es disputarà al desembre a Guadalajara, així com l’aposta per fer créixer la part masculina del club.
Pel que fa a la vessan esportiva, l’Averlamp Gandia sumava 3 punts davant el Club Sant Vicent amb un marcador de 3-1 (25-14/22-25/25-15/25-15). Es col·loca quart en la classificació amb 17 punts i un partit menys, amb tan sols una diferència de 4 punts del primer classificat, el Altealife.
Diumenge 12 de novembre a les 12h s’enfronta al Sedaví i ho fa com a visitant.

Et Pot Interessar