23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

CEV València designa a Juan Pablo Tur (FAES) com a vicepresident

La presidenta de CEV València, Eva Blasco, ha proposat la designació de Javier Cabedo (COEVAL), Cristina Plumed (ASECAM) i Juan Pablo Tur (FAES) com a vicepresidents de l’organització provincial. El nomenament s’ha aprovat hui en la primera Junta Directiva de CEV València després de la reelecció de Blasco com a presidenta.

Amb aquesta designació, la presidenta de CEV València fa ús de la potestat que li confereix l’article 30 dels estatuts de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) per a triar d’entre els membres de la junta directiva provincial fins a tres vicepresidències.

De la mateixa manera, seran vicepresidents nats de CEV València Alberto Ara (LLIGA), Miguel Bordeus (QUIMACOVA), Rafael Juan (FEDACOVA) i Vicente Lafuente (FEMEVAL); tal com es recull en l’article 33 dels estatuts segons el qual els vicepresidents de la CEV ostentaran la condició de vicepresidents nats de la CEV Provincial en la província de la qual aquella organització membre de ple dret o membre associat a la qual pertanguen ostente el seu àmbit territorial d’actuació”.

Cohesió territorial i lideratge femení

Eva Blasco ha volgut agrair “el suport i suport rebut” durant la reunió de la Junta Directiva i ha assegurat que afronta “amb força i
il·lusió” els reptes d’aquesta nova etapa “amb una CEV consolidada després del canvi de model d’organització iniciat fa 4 anys, i una clara aposta per l’enfortiment de les CEV Provincials”.

En aquest sentit, Blasco ha incidit en la necessitat de treballar per a enfortir “la vertebració i cohesió territorial de la nostra província” de la
mà de les organitzacions territorials ASECAMCOEVALFAESAEALZIRA, així com promoure el lideratge femení, “visibilitzant el seu talent i fomentant l’accés a llocs directius”. De fet, ha destacat que la presència de dones en la Junta Directiva de CEV València se situa en el 34%.

Així mateix, la presidenta de l’organització provincial ha explicat que des de CEV València es continuaran desenvolupant les línies d’acció
emmarcades en el VII Pacte per a l’ocupació a la ciutat de valència i ha proposat l’adhesió al ‘Pacte Territorial Per a l’Ocupació A la Comarca La Foia De Bunyol-Xiva’ i a l’Acord territorial en matèria d’ocupació i desenvolupament local Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi’.

Articles relacionats