19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

ARRIBA AL TEATRE SERRANO UN ESPECTACLE DE MÚSICA I POESIA AMB IVAN LANE I LUCAS CARABA

– L’espectacle s’inclou en el cicle de l’Ajuntament de Gandia que dona suport a artistes i promotors locals i l’actuació tindrà lloc aquest divendres 18 a les 20 h

– L’espectacle Vers&Roll el componen un guitarrista experimentat, Iván Lane, i un narrador sense hipoteques, Lucas Caraba, que faran un doblet que transita entre les guitarres més clàssiques del rock i les paraules de la poesia més de carrer.

El regidor de Cultura, Nahuel González, assegura: “estem molt contents d’obrir un nou cicle en el Teatre Serrano de donar suport a artistes i promotors locals. En aquest cas, Vers&Roll combina la poesia de Lucas Caraba i la música del guitarrista Ivan Lane, molt conegut a la nostra ciutat pels concerts que ha realitzat en els últims mesos. Esperem que el públic gaudisca i estem segurs que el Serrano és l’espai perfecte”.

Vers&Roll és un espectacle que combina música i poesia amb l’ànim d’oferir diversió a públics poc habituats a les lletres. Explota l’urbà i el diví, és una selecció de temes de sempre amb creacions pròpies, un viatge que pessiga el cor i acaricia els records musicals d’un públic ampli compromés amb la música i la literatura.

Vers&Roll porta a l’escenari extractes de textos i poemes que discorren per les variades corbes de la vida, que a vegades derrapen i a vegades van per la via d’alta velocitat sense eixir-se un mil·límetre del gaudi i les bones intencions.

Aquest espectacle és una combinació de concordes i versos que no deixa indiferent, un viatge respectuós amb les audiències més exigents i un passeig pels racons dels pensaments més inconformistes.

Iván Lane, amb el seu repertori variat i eclèctic i Lucas Caraba, amb els seus textos directes i compromesos, prometen 90 minuts de diversió i entreteniment únic i original.

L’ESPECTACLE

El carrer és l’artèria principal d’aquest espectacle. Es tracta de plasmar amb cançons i imatges la rutina diària al carrer. Això és el nostre paisatge quotidià, bars, supermercats, voreres, persones, ciutats… en definitiva, tot el que ens envolta diàriament.

Cançons pròpies i alguna versió conformen aquest repertori. Convidats com Juansa (De la nada), Roure (Roble & Grupo eñe), Bode (Grupo eñe & Remache) combinaran un repertori amb piano, guitarra, baix i percussió.

Iván Lane estrena així temes propis en teatre per primera vegada, al mateix temps que acaba de gravar el seu primer disc en solitari.

Articles relacionats