Cent esportistes participen en l’etapa de la SUP Race d’Oliva amb victòria de dos locals

Christian Rey-Albite.

La novena etapa del Circuit Mediterrani SUP-Race 2018, disputada el cap de setmana passat Oliva, organitzat per escoles i clubs esportius al llarg de la costa mediterrània per a promocionar la pràctica del Stand Up Paddle (SUP), ha reunit vora 100 esportistesen la zona esportiva de la Mitja Galta en la Platja Pau Pi per a recórrer les diferents distàncies marcades per l’organització, segons les categories en les quals participaven, i que estaven fitades entre 400 i 9000 metres.
Malgrat la nombrosa participació, no va haver-hi sorpresa en l’elit ja que els components de l’equip nacional i referents a nivell internacional, Rafael Sirvent i Pablo Aina, es van proclamar campions absoluts, deixant la tercera posició de la general per a Oscar Aina.
La sorpresa de la jornada va ser el triomf de dos riders d’Oliva, Christian Rei-Alvite, de 13 anys, i Sara Tapia Remiro de 14, que van aconseguir la victòria en la segona carrera en la qual van participar al voltant de 50 esportistes de cinc categories diferents (sub-12, sub-14, sub-16, sub-18 i amateur). Cal destacar que mentre que Sara Tapia va ser la primera dona a creuar la línia de meta, Christian Rei-Alvite  va aconseguir el primer lloc de la seua categoria, arribant en solitari després dels més de 4 qm de carrera amb més d’un minut de diferència del segon classificat.
Per la seua banda, Nacho Tapia, organitzador de la prova i gerent d’Oliva Surf, va manifestar la seua satisfacció “per l’alta participació i l’ambient que s’havia generat durant la prova. Un any més es demostra l’afició que, a poc a poc, està generant aquest esport i el gran nivell que estan aconseguint els nostres riders”.

Et Pot Interessar