18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

La cavalcada de Reis de Tavernes amplia itinerari i participació

Els Reis Mags d’Orient arriben un any més a Tavernes de la Valldigna amb més participació i més activitats. La ciutat acollirà activitats durant tota la jornada per a grans i xiquets, i pensades per als vallers de la platja i la ciutat.

L’agenda per al divendres 5 de gener comença al matí amb la visita de Ses Majestats als centres residencials de majors. A les 12:30 acudiran a l’escola infantil de la platja on atendran tots els xiquets que vullguen audiència amb Melcior, Gaspar i Baltasar. Estes activitats tenen per objectiu desestacionalitzar el turisme i donar l’oportunitat als més menuts d’estar més prop de Melcior, Gaspar i Baltasar.

De vesprada els reis acudiran a la ciutat a desfilar en la tradicional cavalcada que acabarà en el balcó de l’ajuntament. A les 18:00 començarà la desfilada des del passeig Colon, que recorrerà l’itinerari tradicional, passant pel Prado, carrer València, carrer Major i que farà cap a la plaça Major, on Ses Majestats s’adreçaran a tots els assistents des del balcó del consistori.

A la nit, grans i xiquets aniran tots al llit prompte a deixar treballar els Reis.

Articles relacionats