DETINGUT UN HOME A GANDIA PER INTENTAR OFEGAR LA SEUA EXPARELLA AL VÀTER

Així mateix, ha indicat que aquests fets van tenir lloc durant la discussió que el detingut, considerat presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, va mantenir amb el seu exparella.

Després de rebre aquest avís, els policies es van dirigir al citat habitatge, en la qual es trobava un home. Els agents van esbrinar que aquest «havia mantingut una discussió amb la seua exparella i que, pel que sembla, només l’havia rebregada, agafant-la dels muscles».

Amb tot, la Policia Nacional va esbrinar que moments abans la víctima havia mantingut una discussió amb la seua exparella i que en el seu transcurs l’home presumptament l’havia colpejada i fins i tot l’havia tractat d’ofegar en el vàter. Els agents van saber també que la discussió s’havia produït en presència del fill menor d’aquestes dues persones.

La Policia Nacional ha assenyalat també que en les dependències policials el detingut va començar a autolesionar-se, per la qual cosa va ser requerida la presència dels serveis sanitaris. L’home, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que va dictar la prohibició d’aproximar-se a cent metres de la víctima i a comunicar-se amb aquesta durant tres mesos.

Et Pot Interessar