14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Carme Melo Escrihuela nova directora de la Universitat de València a Gandia

– Carme Melo és llicenciada en Dret i Doctora en Ciències Polítiques i natural de Tavernes de la Valldigna

Carme Melo Escrihuela és la nova directora del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, amb seu al carrer Tossal. El seu nomenament es va produir el passat 1 de març i, malgrat coincidir amb l’estat d’alarma per la pandèmia del Covid-19, no ha parat de treballar.

Carme Melo és llicenciada en Dret per la Universitat de València i Doctora en Ciències Polítiques per la Universitat de Keele (Newcastle-Regne Unit) i té un ampli currículum tant d’estudis complementaris com de pràctica professional.

La seua trajectòria docent i investigadora s’ha forjat en el camp de la teoria política ecològica i la política ambiental. Els seus treballs més recents se centren en l’estudi dels conflictes ambientals, la relació entre ciutat i sostenibilitat i en l’anàlisi de les polítiques públiques i pràctiques socials amb impacte en el sistema agroalimentari.

El principal repte actual de Carme Melo és garantir que un esdeveniment tan longeu i emblemàtic com la Universitat dEstiu de Gandia se celebre també enguany. “Les mesures decretades per les autoritats sanitàries i educatives ens han portat a plantejar una edició virtual“, afirma la nova directora del CIG-UV.

Articles relacionats