18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Carla Bañuls, ciclista gandiana, guanya a Nàquera

La ciclista de Gandia Carla Bañuls es va imposar en la primera prova del challenge -Fan Sport– de la Comunitat Valenciana de ciclisme femení disputat aquest passat dissabte a Nàquera.

Bañuls va realitzar una gran pujada en la tremenda ascensió a l’ermita on acabava la prova deixant clar que en la categoria cadet té poques rivals en l’àmbit autonòmic.

En la segona prova disputada en la jornada del diumenge a Estivella, Bañuls va notar l’enorme esforç del dia anterior i baix fins a la tercera plaça per darrere de la murciana Maria González que va ser la vencedora. No obstant això, la gandiana conserva el mallot de líder de la muntanya en cadets.

A més la vallera Lídia Fraile Llacer va debutar aquesta temporada en la jornada del diumenge a Estivella on va haver de conformar-se en el lloc 55. Cal destacar la gran participació de ciclistes de tot el país que van superar les 100 dones.

Jordi Fournies guanya

El ciclista Jordi Fournies es va imposar en la carrera de BTT d’Alginet, prova puntuable de la marxa de la Ribera després de ser primer en la categoria sub 23 encara que acabe sisé de la general a 5 minuts d’Abel Vidrier. En aquesta prova es trobava Miquel Faus de Palma que va haver de conformar-se amb el lloc catorzé de la classificació general a quasi 8 minuts del guanyador.

IMG 20240407 WA0078

Articles relacionats