15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Càritas Gandia fa costat a més de 40 persones sense llar durant la campanya de fred

 

• L’equip de carrer de Càritas Gandia acompanyat per la Policia Local ha visitat i assistit en les 6 nits més fredes (del 7 al 17 de gener) a més de 40 persones que passen la nit al ras, en caixers automàtics o tendes de campanya.

• Del 8 a l’11 de gener l’acolliment es va realitzar en el Centre de Dia María Teresa Marqués on van pernoctar 6 persones.

L’equip de Càritas Gandia ha acompanyat, al costat de la Policia Local, a les persones que viuen al carrer, per a oferir-los, durant les nits més fredes, beguda calenta, café i mantes o sacs de dormir. Durant tots els dies de fred intens, l’equip de carrer ha realitzat 44 visites (amb un suport puntual de Creu Roja), amb una mitjana de 7 visites al dia.

Aquesta assistència nocturna es realitza de manera habitual, encara que s’ha fet amb major incidència en els dies de temperatures extremes. A més, l’assistència a les persones sense llar es complementa amb l’atenció integral que s’ofereix a les persones que acudeixen diàriament al Centre de Dia María Teresa Marqués per a persones sense llar, situat al carrer Gutiérrez Mas.

Articles relacionats