15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Cap de setmana ple de competicions d’Enzo Badenas

– Doble cita per a Enzo Badenas durant aquest passat cap de setmana a Tarazona de la Mancha i Catral.

El de Beniarjó va arrancar el cap de setmana amb el supercròs de Tarazona on va aconseguir pujar al podi en la tercera posició. Precisament era la primera ocasió que participava en aquesta especialitat i ho va realitzar veritablement bé.

En la jornada dominical, Badenas es va traslladar a la ciutat alacantina de Catral per a disputar una nova prova del campionat territorial valencià de motocròs i novament es va veure superat pel pilot local Bruno Puerto tant en entrenaments com en les dos manegues de carrera.

Aquest pròxim cap de setmana el de Beniarjó tornarà al tall amb el campionat d’Espanya de motocròs que tindrà lloc en terres extremenyes.

Tarrasó obté la segona plaça a Murcia

Aquest passat diumenge el daimuser Isidro Tarrassó reinicia novament, després de l’aturada estiuenca, el campionat territorial valencià de velocitat en el circuit murcià de Fortuna.

Tarraso va aconseguir una meritòria segona posició pocs segons abans de Manuel Varea que es va alçar amb el triomf final. Amb aquest resultat el de Daimús continua lluitant pel títol encara que resulta bastant complicat.

Articles relacionats