16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Cap de setmana de profit pels tenistes del CT Gandia

A la fi el tenista de Gandia, Samuel Martínez ha aconseguit superar la seua primera fase prèvia d’un torneig Futures ATP, precisament a Santander amb un import de 25.000 dòlars en premis igual que el que es va disputar temps arrere a la platja gandiana.

El pupil d’Óscar Martínez va véncer els seus tres partits corresponents a la prèvia i ara haurà de disputar a partir de hui dimarts el quadre final. Amb aquest assoliment, Martínez aconsegueix els seus primers tres punts ATP que valen el seu pes en or.

D’altra banda al torneig Tecnifibre de joves promeses que va acabar el diumenge en el CT Gandia, el jugador d’Ador, Roger Valdés va aconseguir el títol en infantils després de derrotar a Nicolás Rodrigo per 6-1 i 6-4.

En la mateixa categoria, la vallera Paula Gascón va derrotar a Alize Gutiérrez per 7-6, 2-6 i 10-6. La també jugadora del CT Gandia, Alicia Cebuc va véncer en la competició de benjamins.

A més cal afegir la victòria de la gandiana Loles Carbo en cadets on va véncer a la vallera Carme Lledo per 6-1 i 6-4. Lledo també jugaria la categoria absoluta on perdria novament en la final davant Saradin per 6-3 i 6-1.

Articles relacionats