15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Canvis d’equip de ciclistes de la Safor per la nova temporada

– Els ciclistes saforencs Miquel López, Iván Gomar i Andreu Sansaloni han canviat aquest any d’aires i competiran amb nous equips per a la temporada 2021 que començarà en breu.

El ciclista de Bellreguard Miquel López correrà enguany amb l’equip Gsport del Genovés però amb matrícula gallega després d’arribar a un acord, per la desaparició de l’equip sub-23 de la Penya Beniopa. El de Bellreguard que sempre havia corregut als ordes de Pascual Orengo ha vist com aquesta unió s’ha trencat per a fitxar amb l’únic equip valencià que queda en la categoria.

A més de López també recalen en l’esquadra de La Costera el seu company Josué Gómez i diversos corredors més de l’equip de Beniopa.

El bellreguardí tindrà també com a company al valler Joan Fraile, que seran els dos únics ciclistes a la categoria sub 23.

Un altre ciclista que també canvia d’equip és Iván Gomar que correrà en la seua primera temporada com a júnior en l’equip Bicicletes Sanchis de Xàtiva.
El de la Font després de dos anys en l’equip Safir de Calp on va aconseguir el campionat d’Espanya de ciclocròs passarà ara a un dels millors equips espanyols amb uns companys de molta talla com Pau Martí, Abel Odón Rosat o Marc Mestre de Beniarjó entre altres.

Sense cap dubte Iván Gomar s’ha envoltat amb molt bons corredors i haurà de lluitar de valent per a guanyar-se un lloc en l’equip en cada carrera.

Finalment el més menuts de tots, el ciclista de la Vall Andreu Sansaloni torna novament al Triasport Gandia després d’haver estat la passada temporada en el CC La Valldigna per a commemorar el 40 aniversari de l’escola de la seua ciutat. El valler torna a Triasport després d’haver sigut l’únic a pujar al podi en totes les carreres de la modalitat de ruta que es van celebrar en el 2020. En la present campanya intentarà mantindre’s novament amb els millors.

Articles relacionats