El Campus de Gandia de la UPV exposa les obres participants al concurs Mostra’t

El Campus de Gandia de la UPV acollirà el 17 de novembre la Gala de Lliurament de Premis de la primera edició de Mostra’t Gandia, un concurs amb el qual es pretén donar visibilitat a minories socials. Es tracta d’un projecte sociocultural organitzat per l’associació Poliqroma i la plataforma www.comunitatgay.com, amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i el suport del Campus de Gandia.
El dia 9 de novembre s’inaugurarà, a les 12h, l’exposició amb les obres semifinalistes de les quatre categories: Fotografia, Còmic, Relat Curt i Curtmetratge. La mostra s’instal·larà en el hall de la Sala de Conferències, en la qual, després de la inauguració de l’exposició, es projectaran els 8 còmics i els 10 curtmetratges semifinalistes. L’exposició es podrà visitar fins al dia 20 de novembre.
Divendres dia 17 de novembre, a les 18:30h, l’Aula Magna acollirà la Gala de Lliurament de Premis. Fins a eixe moment no es coneixeran quines són les obres finalistes; s’aniran projectant les fotografies, els còmics i els tràilers dels curtmetratges que han sigut seleccionats pels diferents jurats com a finalistes i es llegiran els relats també classificats que opten al premi.
Segons els organitzadors, hi haurà sorpreses durant la Gala; una d’elles, un homenatge a una de les persones que s’ha convertit en referent en la lluita pels drets d’una de les minories socials.
La gala que, afirmen, mantindrà el missatge amb el qual ha nascut el Mostra’t Gandia: fem de les minories una gran majoria. “Es pretén donar visibilitat, a través de diferents disciplines artístiques, i mostrar la realitat de qualsevol minoria social que puga patir una situació d’injustícia per la seua orientació sexual/ identitat de gènere, llengua, cultura, religió, diversitat funcional…etc. En definitiva, es pretén acabar amb els estereotips o l’estigmatització que puga portar a qualsevol col·lectiu a una situació d’injustícia”, expliquen des de Mostra’t.

Et Pot Interessar