14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Bronze per a Óscar Gimeno del CA Safor Teika en martell en el Campionat d’Espanya de Llançaments

• El jove, en categoria júnior, va ser tercer amb un llançament de 63,14 metres. Aina Olaso va ser quarta en javelina, amb 40,64 metres. L’esdeveniment es va disputar el passat cap de setmana a Castelló.

• Alberto de Oliveira va quedar seté en triple salt en el nacional absolut en pista coberta, celebrat a Madrid.

Óscar Gimeno, del Club d’Atletisme Safor Teika, va aconseguir una medalla de bronze en el Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs Menors, disputat el passat cap de setmana a Castelló, en dues pistes diferents per raons de seguretat a causa de la pandèmia. Gimeno va ser el dissabte tercer en categoria Sub20 (Junior) després de llançar el martell de 6 kg a 63,14 metres, millorant la seua marca personal.

El mateix dia també va competir Aina Olaso (Sub20) en javelina (600 g), que va ser quarta amb un llançament de 40,64 metres, a 40 centímetres de la tercera plaça, millorant també la seua marca. Tots dos atletes pertanyen al CA Safor Teika tot i que s’entrenen a la Garbí Throws Academy, que dirigeix ​​Juanvi Escolano.

D’altra banda, l’alacantí Alberto de Oliveira va participar en el Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme en Pista Coberta, celebrat el passat cap de setmana al poliesportiu Gallur, a Madrid. De Oliveira va competir diumenge en triple salt, quedant seté a la final, amb un registre de 14,84 metres.

Articles relacionats