21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

‘Beniopa Participa’ prioritza actuacions al Carrer Muntanya i La Banyosa

– El fòrum de participació del projecte ‘Beniopa Participa’ vol actuacions preferents al Carrer Muntanya i La Banyosa

– En el procés, en el que han participat 120 persones, s’hi demanen també més serveis urbans, zones verdes i neteja, aparcaments perifèrics, erradicar la manca de civisme o respondre a la demanda de transport públic, entre altres qüestions.

El vicealcalde de Gandia i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, acompanyat pel president de la Junta de districte de Beniopa, Nacho Arnau, han anunciat aquest matí els resultats de les propostes del veïnat de Beniopa una vegada celebrat el fòrum de participació ciutadana del projecte ‘Beniopa Participa’ que té com a objectiu millorar les necessitats urbanístiques del districte.

«Voldria agraïr al poble de Beniopa la seua participació en el fòrum. Aquest govern ha dut a terme moltes actuacions a nivell urbanístic com la reforma de la Biblioteca, l’adquisició de la casa del Carrer del Mig o la millora del Poliesportiu», ha començat expressant Arnau.

La idea del projecte era involucrar a Beniopa, als seus veïns, per tal de poder millorar, com hem fet en altres actuacions, les diferents zones o situacions que es creuen vitals per tal de poder funcionar correctament. «D’aquesta idea van nàixer enquestes i preguntes per als beniopers, de les que han sorgit unes respostes que coincideixen al 80% en el que pensa aquest govern», ha afegit.

Una de les propostes que més força va prendre era la de millorar el Carrer Muntanya, obrir-lo cap al barranc per tal de fer més amable eixa zona del poble. Altres per exemple que ja són realitat, com ha confirmat Arnau «és el del depòsit d’aigües i també hem palpat que a la gent li importa el problema del civisme».

«Estem treballant en totes aquestes qüestions, amb algunes actuacions ja fetes i altres a punt d’emprendre, i això és el que volem fer per tal que no siga una zona oblidada, sino que estiga de moda com ho està ara el Grau», ha assenyalat el president de la Junta de Districte de Beniopa.

Per la seua part, Alandete, en la línia del que comentava Natxo Arnau, ha explicat quins han sigut els resultats del fòrum celebrat ahir, del qual «estem molt contents per l’interés generat i el temps dedicat a la enquesta, quasi tot per part dels propi veïns».

Pel que fa als resultats del procés, en el que han participat 120 persones, es conclou que demanen: més serveis urbans, zones verdes i neteja, aparcaments perifèrics i la manca de civisme, demanda de transport públic, donar valor a La Banyosa i millorar el Carrer Muntanya.

«El Carrer Muntanya i la Banyosa són les dos zones on es demana l’actuació preferent, però també la plaça de l’Esglèsia, el Calvari i el Barranc a banda d’incidir en la falta de civisme de certes persones. Anem a treballar per tal de fer realitat tot açò i acompanyar altres actuacions ja realitzades com el pàrquing, el poliesportiu o el depòsit d’aigües», ha conclòs el vicealcade.

Articles relacionats