14.6 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Beniflà aprova bonificacions en IBI a famílies nombroses

L’Ajuntament de Beniflà va aprovar en el ple d’octubre les bonificacions del 30% en IBI urbà a famílies nombroses, el 15% en instal·lacions fotovoltaiques i l’exempció de l’IVTM a vehicles històrics

Borja Gironés, alcalde de Beniflà destaca que “el foment de la instal·lació de plaques fotovoltaiques mitjançant incentius fiscals és una mesura clau per a avançar cap a un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient, a més de crear oportunitats econòmiques per als veïns”

L’Ajuntament de Beniflà ha aprovat una sèrie de nous incentius tributaris que afecten alguns dels impostos municipals. Així ho ha anunciat l’alcalde del municipi, Borja Gironés, després de l’aprovació d’estes mesures en el ple municipal del passat 26 d’octubre i, després de seguir els terminis d’exposició al públic, han quedat definitivament aprovades.

L’alcalde ha informat de totes les modificacions que es realitzaran en les ordenances fiscals per a l’aplicació d’estes bonificacions i que entraran en vigor a partir de l’1 de gener de 2024.

En el primer grup de mesures adoptades, que afecta l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica, aquells vehicles històrics quedaran exempts de pagar este tribut. Pel que fa a l’Impost sobre Béns immobles urbà, hi haurà una bonificació de fins al 30% per a famílies nombroses i d’un 15% per a aquells que instal·len plaques fotovoltaiques.

L’alcalde de Beniflà, destaca que “el foment de la instal·lació de plaques fotovoltaiques mitjançant incentius fiscals és una mesura clau per a avançar cap a un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient, a més de crear oportunitats econòmiques per als veïns”.

Gironés també ha destacat que “des de l’Ajuntament de Beniflà farem un esforç per a reduir la càrrega fiscal a les famílies nombroses del municipi”.

Articles relacionats