17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Victòria dels equips de categoria infantil i cadet del Club Voleibol Arenas de Gandia

– Cap de setmana de gran activitat per a les jugadores federades del Club Voleibol Arenas de Gandia tant en el camp com en la faceta social.

El dissabte al matí, les cadets del CD Hotels van disputar un intens partit en el qual es van emportar els tres punts després d’imposar-se
a les locals per 1-3 final amb parcials de 25-18, 25-27,23-25, 24-26. Amb esta victòria les xiques del grau acaben amb 9 punts la primera
liguilla i amb la sensació d’haver millorat molt en el seu joc.

Ara disputarà el grup de descens amb opció de final autonòmica si queda primer d’este, com ja van fer l’any passat en categoria infantil.

El diumenge al matí va ser el torn per a l’equip infantil del Club Voleibol Arenas de Gandia Decorgandia, que arribava al Real amb els deures fets i ja mirant al grup autonòmic on jugarà amb els millors 8 equips de la categoria per aconseguir una de les quatre places que jugaran la final autonòmica.

El partit va estar dominat per les jugadores del Club Voleibol Arenas de Gandia, que es van emportar els tres punts amb un 0-3 final en el qual l’entrenador va poder donar minuts a les jugadores que menys havien jugat durant la temporada.

Ara les infantils preparen amb molta il·lusió una segona fase que els portarà a jugar contra clubs top com: Elx, Salesians Elx, Sant Joan, Fabraquer, Xàtiva, Paterna, València.

Equip Infantil del club Voleibol Arenas de Gandia temporada 2022 2023 Gala de lEsport Alex Oltra
Equip Infantil del club Voleibol Arenas de Gandia temporada 2022-2023 Gala de l’Esport/Àlex Oltra

Paral·lelament, les jugadores integrants de l’equip infantil de l’any anterior van acudir a la 45 Gala de L’Esport de Gandia on van rebre el reconeixement a la seua gran temporada amb presència en la Final Autonòmica, obtenint el cinqué lloc.

Articles relacionats