18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Enzo Badenas campió autonòmic de motocròs en la categoria de 125 cc.

El pilot de motocròs, veí de Beniarjó, Enzo Badenas va finalitzar la temporada vencent en les dues últimes carreres disputades en el circuit alacantí de Verdegas durant este passat diumenge.

Enzo Badenas en carrera
Enzo Badenas en carrera

Després de diverses suspensions d’esta última prova, Verdegas va acollir l’última carrera del campionat territorial valencià de motocròs on el saforenc, Enzo Badenas es va coronar per primera vegada campió autonòmic en la cilindrada del huité de litre.

Badenas va dominar tant en els entrenaments oficials com a les dos carreres en les quals consistia la prova, el rival més firme que es va trobar va ser de nou Bruno Puerto, d’Asp, encara que perdria en cada sessió mig minut sobre el de Beniarjó.

Amb este últim resultat Enzo Badenas acaba un bon any on va realitzar un gran campionat d’Espanya malgrat ser el seu primer any en la categoria de 125 cc.

En esta mateixa jornada el pilot de Piles Hugo Climent també va disputar la carrera en Verdegas on un trencament en la moto mancant 10 voltes per a la finalització de la segona manga li va privar de pujar al podi.

El jove pilot de Piles competia en la cilindrada de 85 c. c. en la qual va obtindre el tercer lloc en els entrenaments i també la tercera posició en la primera mànega. La segona carrera tindria eixe fatídic desenllaç.

Articles relacionats