15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Benifairó de la Valldigna va gaudir amb “Poemes de cos i d’ànima”

Poemes de cos i d’ànima és una proposta eclèctica que es va estrenar el 6 de desembre a l’Auditori de Benifairó de la Valldigna. En aquest espectacle es va poder gaudir de la passió i de la profunditat de les paraules del poeta hebreu Iehuda Amichai. Aquesta actuació que amalgama paraula, música i colors va ser portada a escena per Susanna Sebastià Escrig (rapsòdia) Ana Beltrán Porcar (pintora) i Núria Albella (encarregada del disseny sonor i la il·luminació), amb música interpretada per Carlos Medina (guitarra) i Dani Silva (acordió). Una obra vivencial, que ens transporta al món del poeta, un espai universal i íntim al mateix temps.

En aquesta proposta la rapsòdia i la pintura es van fusionar, acompanyades per la música, i van mostrar al públic les emocions capturades en els versos de Iehuda Amichai. Els colors i l’acció donaren forma a aquestes sensacions per fer-nos veure com l’art en tots els seus vessants ens commou. La unió d’aquestes disciplines de manera innovadora, mitjançant un nou concepte artístic, van crear un vincle amb els i les espectadores des del primer moment de l’espectacle. Per aquesta raó, l’expressivitat i l’emoció les vam viure a flor de pell durant tota l’actuació, que va ser un èxit entre el públic assistent.

“Poemes de cos i d’ànima” és una actuació multidisciplinària, que segur que serà portada a molts escenaris d’arreu del territori, en la qual la poesia és viscuda i transmesa d’una forma original i sentida. Els intèrprets creen aquesta proposta per proposar una experiència única: una forma d’expressió que fa que tothom puga viure la fragilitat humana, l’oposició social, la falta d’entesa en l’amor, la guerra o el conflicte social que transmeten les paraules a través de la proposta escènica de forma íntima.

Articles relacionats