14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Miquel López, ciclista bellreguardí, es trenca la clavícula per una caiguda entrenant

Fractura de clavícula per a Miquel López, ciclista sub23 de primer any, de la Penya Ciclista Beniopa, guanyador de la Copa d’Espanya Júnior 2017 i diverses vegades integrant de la selecció espanyola de ciclisme.

El ciclista de l’Hotel Tres Ancores-Ulb-Moll, va patir una caiguda mentre entrenava el passat cap de setmana, com a conseqüència es fractura la clavícula, lesió que posa en risc la seua participació en les primeres proves de l’any al mes de febrer.

Prova ciclocròs Vilanova de Castelló

D’altra banda l’Eset Ulb Ms, equip cadet de la Penya Ciclista Beniopa, es va reunir aquest cap de setmana a l’Hotel Tres Ancores de Gandia per a realitzar un entrenament en grup, els ciclistes juntament amb el staff tècnic van estar realitzant diverses activitats per la platja de Gandia. El diumenge, alguns components de l’equip cadet es van desplaçar a Vilanova de Castelló, per a disputar una carrera de ciclocròs puntuable per a la Challenge de la Comunitat Valenciana, amb grans resultats, ja que, Pau Martí va aconseguir alçar-se amb la victòria de la prova.

Articles relacionats