13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

BELLREGUARD ENCETA LA PROGRAMACIÓ DE NADAL

Bellreguard ha inaugurat este divendres la progració de Nadal amb un  taller de divulgació científica. Els pròxims actes previstos són una marató lectora el dijous dia 10 de 17 a 20 hores a la biblioteca, i un festival infantil benèfic diumenge 13.

Els espectadors de El hormiguero d’Antena 3 i els amants de la ciència han tingut l’ocasió este divendres de disfrutar dels experiments del programa en el taller que s’ha impartit a la Llar Juvenil, on els participants han pogut aprendre què és la tensió superficial, les propietats de Newton o dels gasos i com afecten el nostre dia a dia a través de divertits i sorprenents experiments. El taller donava resposta a com se subjecta una ventosa o per què els avions, amb el que pesen, no cauen. 

El taller ha servit per a estrenar la programació de desembre i Nadal de Bellreguard, i només una hora després a la Casa de Cultura, l’artista local Ferran Molió inaugurava l’exposició Arrels de vaqueta, una reivindicació sobre la identitat a partir de l’esport autòcton.

Articles relacionats