13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

LA POLICIA DETÉ DEU MEMBRES D’UNA BANDA DEDICADA A ROBAR EN VIVENDES TURÍSTIQUES DEL LITORAL

Pel que sembla, els membres del grup desmantellat s’allotjaven amb documentació falsa en zones residencials destinades a turistes i aprofitaven absències temporals dels seus veïns per a accedir als seus domicilis i sostraure objectes de valor. Els policies han intervingut una gran quantitat d’efectes sostrets, dels quals gran part ja han sigut retornats als seus legítims propietaris.

Amb aqueixa informació, els investigadors van dur a terme cinc detencions a Eivissa, quatre a Alacant i van registrar quatre habitatges, en els quals van ser recuperats nombrosos objectes sostrets en els assalts. Dies després, es va produir la detenció d’un desè component del grup a Alacant, ja que, mentre estava sent vigilat pels agents, va cometre una agressió sobre la seua parella, per la qual cosa els policies van intervenir immediatament i el van arrestar.

Així, hi ha afectats en quasi totes les comunitats autònomes espanyoles i en països com França, Argentina, Suïssa, Portugal, Holanda i Alemanya. Per a reintegrar tot el recuperat als seus amos ha sigut determinant la labor de les policies i els organismes consulars dels països on residien les víctimes.

Articles relacionats