10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Bellreguard aprova el Pla d’Igualtat d’Oportunitats

• Sandra Gadea: “L’objectiu és aconseguir una igualtat efectiva entre homes i dones” a l’hora d’accedir a un lloc de treball municipal o de rebre un sou

El ple ordinari de juliol va aprovar dimecres el primer Pla d’Igualtat d’Oportunitats (PIO) de l’Ajuntament de Bellreguard, que fa un pas més per a fer efectiva una igualtat real entre homes i dones. El pla va estar aprovat amb el suport unànime de tots els grups polítics.

“La posada en marxa del primer PIO entre els homes i les dones era un dels objectius de la Regidoria d’Igualtat”, segons ha explicat la seua titular, Sandra Gadea. L’objectiu, ha assenyalat, és “aconseguir una igualtat efectiva entre homes i dones, de manera que tinguen les mateixes oportunitats a l’hora d’accedir a un lloc de treball, rebre el mateix sou i que no hi haja cap discriminació per raó de sexe”.

Per a vetlar pel compliment del PIO en l’àmbit intern de l’Ajuntament, s’ha constituït una comissió de seguiment del pla, integrada per treballadors i treballadores municipals.

Articles relacionats