9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Bellreguard acorda portar a terme els primers Pressupostos Participatius Socials de la història

El Consell de Participació Ciutadana, reunit per primera vegada de forma telemàtica, va acordar ahir per unanimitat adaptar l’edició d’enguany per tal de rebaixar l’impacte de la Covid-19 sobre la població més vulnerable.

Totes les propostes, que es poden presentar des d’aquest dimecres 13 de maig, hauran d’anar destinades a intervencions socials

L’Ajuntament de Bellreguard segueix treballant durant aquesta situació excepcional propiciada per la pandèmia de coronavirus, i en l’agenda municipal estan marcats, com cada any, els Pressupostos Participatius. També en aquest 2020 els veïns i veïnes podran, tot i les circumstàncies, aportar propostes i decidir quines s’executen amb càrrec als comptes anuals de l’Ajuntament. No obstant això, aquesta serà una edició molt especial, motivada per l’actual situació que travessem en plena lluita contra la Covid-19 i les seues conseqüències.

És per això que, en la vesprada d’ahir, el Consell de Participació Ciutadana, reunit en sessió telemàtica per primera vegada en la seua història, va acordar per unanimitat adaptar la metodologia dels Pressupostos Participatius acurtant els terminis i, a més, establint que totes les propostes ciutadanes hauran d’anar vinculades a línies d’intervenció social per a millorar el benestar de les persones més vulnerables.

“Els Pressupostos Participatius de l’any 2020 seran uns pressupostos socials, atès que rebaixar l’impacte de la pandèmia sobre les famílies del poble ha de ser ara mateix una prioritat municipal”, explica el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner. Enguany, l’Ajuntament de Bellreguard destina 52.500 euros a fer realitat els projectes de Pressupostos Participatius. El regidor afegeix que La participació ciutadana no està de quarantena.

Articles relacionats