18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Balanç positiu de la participació del CV Arenas de Gandia en la Copa d’Espanya de Voleibol

Finalitza la primera experiència del CV Arenas de Gandia en l’àmbit nacional

En l’àmbit quantitatiu, la presència del club del Grau de Gandi demostra que estem davant un gran moment social del recentment creat club; dos equips infantils competint en els nivells 1 i 4, 16 jugadores, 4 tècnics, més de 15 partits en 4 dies i més de 40 pares desplaçats per a animar a les jugadores de l’Arenas, fan veure que el club no té res a envejar als clubs cinquantenaris del territori nacional.

A escala de resultats, dues visions diferents: l’Arenas Decorgandia va haver de lluitar amb clubs molt potents com els catalans Vilassar o Sant Just, l’Andalús Mintonette Almería o l’Alacantí Sant Joan. Les jugadores van donar en tot moment la talla, però van pagar la falta d’experiència a aquest nivell de competició i no van aconseguir la primera victòria fins a l’últim partit, finalitzant en la posició 31 del nivell 1.

Per contra, el Dc. Hotels format per jugadores de primer any i amb diverses integrants de les Escolàpies Gandia, va poder gaudir més, en un nivell de joc inferior i va acabar la seua participació en la posició 18 del nivell 4 amb 3 victòries i 3 derrotes. Gran labor el de les xiques de David Arroyo i Mauro Puchades.

Ara i després d’aquesta espectacular vivència, les jugadores de l’Arenas seguiran en la seua lluita per assolir el primer lloc del grup de descens que els possibilita ser presents en la final autonòmica de la categoria.

Des de la directiva, novament, han agraït a patrocinadors, socis, a Ferragut per la seua predisposició per als desplaçaments durant la competició, famílies de jugadores l’esforç fet per a estar en un esdeveniment on el club ha mogut més de 12.000 euros entre hotels, autobusos, inscripcions, etc.

Articles relacionats