11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

El CV Gandia en el top 5 de la Copa d’Espanya de Voleibol

L’equip cadet femení del CV Gandia va signar a Valladolid el cinqué lloc de la Copa d’Espanya després d’un torneig immaculat en el qual només la derrota en quarts davant el Sant Quirze Negre, que seria subcampió, li va privar de lluitar per les medalles però no de donar guerra.

Els partits pel cinqué lloc van ser èpics perquè les jugadores de Bruno Prisciottano van remuntar primer un 24-26 enfront de Barça per a acabar imposant-se a l’Iniesta per 2-0 en el partit final.

El CV Gandia Farmàcia Passeig té a més moltíssima progressió i futur, ja que es compon de només 2 cadets de segon any, Emma  Escura de central i Martina Olivares, la receptora que aporta tota l’experiència d’haver guanyat un Campionat d’Espanya amb la selecció Valenciana.

Les quatre cadets de primer any, la col·locadora Ariadna Juan, l’altra receptora Carla Campillo, l’oposada i capitana de l’equip María Millet i Clara Turcanu -que ve de recuperar-se d’una llarga lesió. Les quatre infantils, tres de segon any, Martina Ponzinibbio, Martina Sayas i Eivile Jakubonyte com a central juntament amb la infantil de primer any Camila Belaunzaran, de líbero, completen una plantilla que ja és històrica per al club.
Totes elles van gaudir d’una gran experiència com és jugar contra grans equips com els catalans Sant Quirze Negre i l’FC Barcelona.

El seu entrenador Bruno i Andrea, com a segona entrenadora, van mostrar la seua satisfacció per l’èxit aconseguit.

El club, per part seua, agraeix especialment als patrocinadors i als pares i mares que van fer costat a l’equip a Valladolid que li va permetre acabar sent el millor equip cadet valencià d’aquesta competició.

Articles relacionats