20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

Baixa la incidència diària de contagis de coronavirus a la Safor

Després de setmanes on el nombre de contagis detectats estaven per damunt dels 30 diaris, pareix ser que torna la calma.

Notícies esperançadores tornen a la Safor. L’actualització de la incidència de coronavirus a l’Àrea de Salut de Gandia, en el que respecta a la xifra de contagis detectats, ha sigut de 4 en les últimes 24 hores. Una baixada molt significativa, si aquesta tendència continuara, significaria que es podria a planar la corba de contagis i que tornaria a estar en situació de control la pandèmia a la Safor. Que és l’objectiu del bon treball que s’està realitzant des del Departament de Salut de Gandia, i de l’alta responsabilitat de la majoria de ciutadans de la Safor.

D’altra banda, també són positives les notícies al voltant de la xifra de persones ingressades l’Hospital Comarcal, ja que aquestes s’han reduït a 5, cap d’elles a l’UCI.

A la Comunitat Valenciana ha registrat en l’última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR, que situen la xifra total de positius en 38.784 persones.

Nous brots:

· Benimodo: 8 casos. Origen oci laboral

· Onda: 4 casos. Origen social

· Carlet: 10 casos. Origen social

· Carlet: 5 casos. Origen social

· Benidorm: 5 casos. Origen social

· Benidorm: 4 casos. Origen social

· Benidorm: 5 casos. Origen social

· València: 3 casos. Origen laboral

· Elx: 3 casos. Origen social

· L’Alcúdia: 3 casos. Origen social

· Alfafar: 6 casos. Origen social

· Burjassot: 4 casos. Origen social

· Teulada: 4 casos. Origen social

· Orihuela: 3 casos. Origen social

Articles relacionats