10.2 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Vilallonga estrena nova marca amb el compromís de modernització, transparència i integració

– L’Ajuntament de Vilallonga ha presentat la nova imatge per al consistori de la localitat. L’acte, obert al públic a l’auditori municipal

L’acte ha estat presentat per l’alcalde de la localitat, Domingo García, la regidora de Noves tecnologies, Alicia Gomis i el regidor de Turisme Román Garrigós, i ha comptat amb la presència de tots els membres de la corporació municipal.

Vilallonga nova marcaEl Govern local ha treballat en aquesta nova marca des de l’inici de la nova legislatura i, amb aquest canvi, han volgut imprimir al municipi un aire de renovació, de modernitat, transparència i integració en tots els sentits. La nova imatge, ha assenyalat l’alcalde “naix com a vocació de representar la personalitat del municipi i de convidar als residents al fet que la facen seua. Serà el primer element clau per a iniciar un pla de màrqueting que el consistori considera prioritari. Una imatge neta, senzilla i molt representativa”.

Per la seua part Alicia Gomis, Regidora de Noves Tecnologies, assenyalava que “la nova imatge començarà a implementar-se des de hui mateix i serà l’inici d’un pla estratègic de màrqueting i de comunicació que va més enllà de la imatge de marca en si. Volem projectar una imatge moderna, d’acord amb els nostres temps, clara i transparent del municipi i integradora. Una de les primeres accions serà l’actualització de la web municipal per a projectar al municipi cap a la nova era de les Smart Cities”.

El regidor de Turisme, Román Garrigós, ha posat especial interés a remarcar “que aquesta nova imatge i la creació de la nova web municipal, a més de ser una nova línia de treball ens permetrà projectar el nom de Vilallonga i posicionar-lo en el sector turístic on ha d’estar. Des del Govern municipal, ja ens hem posat a treballar per a dotar a Vilallonga d’un Pla Estratègic de Turisme 2020-2025 perquè Vilallonga siga un municipi intel·ligent, d’acolliment i que, qui vinga a visitar-nos, puga gaudir del seu privilegiat entorn natural, alineat amb la nova normativa de Turisme Intel·ligent de la Generalitat Valenciana”, afegia Garrigós.

Articles relacionats