15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Torna l’activitat fallera de manera presencial al Casal de la Falla Plaça Prado

– La Falla Plaça Prado elabora un Pla de Contingència per tindre un Casal segur davant la Covid-19.

Casal Falla Placa Prado 1La Falla Plaça Prado va reobrir anit divendres 25 de setembre, a les 20.00 hores, les seues portes, com és habitual en qualsevol exercici faller, però en aquest amb l’adaptació a la nova normalitat i amb l’estricte complint de les mesures de seguretat establides per tal de tindre un Casal segur davant la Covid-19.

Per tal de reobrir hem estudiat amb profunditat la normativa vigent per a la nova normalitat, s’ha creat un pla de contingència on es recullen totes les mesures preses i de responsabilitat.

Tots els fallers i falleres de la comissió han sigut informats de les noves mesures i les actuacions a prendre, entre altres, com són:

• L’aforament limitat de 49 persones en taules de 8 persones respectant el metre i mig de distància.

• La higiene de mans amb gel hidroalcohòlic tant a l’entrada com a l’eixida.

• La presa de temperatura a l’entrada del casal.

Aquestes són només algunes de les mesures que es contemplen al pla de contingència elaborat per la Falla Plaça Prado i que es pot consultar a les seues xarxes socials.

El seu president, Juan Marti Fuster, assenyalava que “esperem que siga l’inici d’una tornada a la nova normalitat on compartir de nou els grans moments amb els membres de la comissió i de forma segura“.

Articles relacionats