12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Augmenten els casos actius de coronavirus a la Safor en un 26,67%

La incidència acumulada al conjunt de pobles de la Safor es troba en aquest moment en 33,16 amb un nivell de risc baix de contagi, però ha augmentat en 6 punts des de l’actualització del passat divendres dia 22 d’octubre.

La dada més positiva és que no hi ha cap municipi en alt risc o extrem de contagi per coronavirus, d’altra banda el nombre de pobles en zero casos de coronavirus ha disminuït fins a 21 municipis.

Els municipis que han augmentat el nombre de casos actius han sigut: Vilallonga (+3), L’Alqueria (+1), Oliva(+1), Gandia (+6), Xeraco (+1).

Amb aquestes dades tan aclaridores que ratifiquen que el virus encara està present i que té capacitat de contagi, que continuen sent necessàries els ingressos de malalts de coronavirus i que d’aquests alguns necessiten ser ingressats a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Per tant es fa necessari que la precaució i el compliment de les poques mesures que estan vigents es realitzen amb responsabilitat, el distanciament i l’ús de la mascareta encara és primordial per a evitar contagis.

COVID SAFOR 26102021

Articles relacionats