18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Activitats de ‘Tardor Literària Gandia 2021’ durant el cap de setmana

El divendres passat la Biblioteca Central de Gandia va acollir a les 10 hores la trobada de la joventut lectora de Gandia amb Paco Roca, autor valencià de novel·la gràfica i un dels referents d’aquest corrent, qui va assistir a aquestes jornades de la ‘Tardor Literària 2021’ per a parlar dels seus treballs i dels seus interessos com a creador. A l’acte també va estar present la regidora de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques, Luduvina Gil.

El dissabte a les 11:30 h va ser el torn d’Eloy Moreno a la Sala d’Actes de la Casa de la Marquesa, un referent de la literatura reivindicativa qui va presentar en les ‘Trobades amb autors’ el seu recent llibre “Diferent”, una trama que parla de la diferència i la normalitat. La xarrada va estar dirigida pel director de l’IMAB, Toni Ordiñana.

El diumenge a les 18 h va tindre lloc al Claustre de Sant Roc de la Biblioteca Central la representació teatral per al públic familiar “REBOMBORI: La família Dino”, mentre que la jornada d’activitats va tancar a les 19 hores amb el concert “JAZZ NOIR”, de Jordi Sans en companyia de Joni Witzi trio, a la Plaça Rei En Jaume.

El diumenge, Dia de la Biblioteca, la Plaça Rei En Jaume va acollir a migdia tota mena de públic per a gaudir amb molt d’optimisme de l’humor i del ball amb el concert de RAMONETS, al qual també van estar presents la regidora de l’IMAB, el seu director junt amb altres membres de la Corporació municipal.

Articles relacionats