17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Associacions esportives i comerç especialitzat participaran en la tercera Fira de la Corredora de Gandia

alicia izquierdo cursa dona

La plaça del Prado de Gandia acollirà el 29 i 30 de març, coincidint amb la recollida de dorsals de la XII edició de la Cursa de la Dona, la tercera edició de la Fira de la Corredora, amb mostradors d’associacions esportives i comerços especialitzats, segons han informat la regidora de Comerç, Alícia Izquierdo, i la responsable de l’organització de la Cursa de la Dona del Club d’Atletisme Safor-Delikia, Lidia Balada. 

El 29 (de 18.30 a 21 h) i el 30 (de 10.30 a 14 h i de 18 a 21 h), hi ha prevista una Fira de la corredora, amb estands informatius d’associacions esportives i comerços especialitzats. També s’hi desenvoluparan activitats per a la ciutadania, com ara Zumba o màster class…

 “És ja una festa de les corredores els dies previs a la Cursa de la Dona. Des de fa 3 anys que col·laborem en l’acte des del departament de Comerç, perquè és molt important per a dinamitzar el comerç urbà i l’hostaleria portar aquests tipus d’activitats, que mouen milers de persones aquests dies, les quals aprofiten que recullen els dorsals per a passejar pel centre de la ciutat, realitzar les seues compres, dinar, sopar, etc…”, ha assegurat Izquierdo. 

Per la seua banda, Balada ha recordat també que continuen obertes les inscripcions per a la Cursa de la Dona de Gandia, que tindrà lloc el diumenge 31 de març, a partir de les 11 hores, amb eixida i arribada a l’Avinguda de les Esclaves. A més, a partir del pròxim 18 de març els preus de les inscripcions augmenten de preu: De 6 € (1 € solidari) a 10 € ( 2€ solidaris), fins al 27 de març. 

Cal recordar, que la recaptació solidària es destinarà enguany a un projecte social promogut per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament i les agents d’igualtat dels centres, de sensibilització i prevenció de la violència de gènere dirigit a l’alumnat de 4t de primària de Gandia.

 

 

Articles relacionats