21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Arriba el moment de la veritat per a les jugadores Sub 15 del Club de Voleibol Arenas a l’autonòmic de Voleibol Platja

Per fi, arriba el moment de la competició oficial per a les xiques del Club Voleibol Arenas de Gandia després de la suspensió en el mes de juny, a conseqüència de fenòmens meteorològics, de la primera prova autonòmica que estava programada a Benidorm.

Finalment, les dues proves autonòmiques que donen accés al títol de campiones de la comunitat i accés al campionat nacional, es disputaran dissabte que ve 8 de juliol en les instal·lacions del Beachbol a València i el posterior dissabte 15 de juliol a Benidorm.

Per a aquestes dues proves les 10 jugadores sub 15 del Club Voleibol Arenas de Gandia porten entrenant en les noves instal·lacions de voleibol de platja de Gandia des de finals de maig i competiran dividides en dos equips: Arenas DECORGANDIA-DC. HOTELS (jugadores de segon any) i Arenas FCG SOLUCIONS (jugadores de primer any).

Amb aquesta competició el club del Grau es consolida entre els millors clubs de la comunitat en aquesta modalitat i es reafirma com a únic club de la Safor que competeix sobre l’arena.

Les jugadores que competiran en les proves autonòmiques  són: Claudia Ferrer, Tian Barca, Jaleska Aleman, Julia Pelegero, Mar Soto, Mar Hernan, Elsa Monzó, Lucia Santamaria, Laia Dominguez i Aitana Almela, sota la direcció d’Ana Casañes.

Articles relacionats