24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

El Consell de Xiquets i Xiquetes del Real de Gandia s’acomiada fins al curs que ve

– El dijous 29 de juny es va celebrar l’última sessió del curs

– El Consell de Xiquetes i Xiquets del Real de Gandia es va reunir el dijous 29 de juny, per a l’última sessió del curs escolar 2022/2023.

– A l’acte va assistir l’alcalde, Gustavo Mascarell, acompanyat del regidor de Participació Ciutadana, Vicent Signes, a més d’altres membres de la corporació.

El Consell de Xiquetes i Xiquets del Real de Gandia és un òrgan de participació que suposa un mecanisme per a la col·laboració activa entre xiquets, xiquetes i adults en les polítiques municipals. El seu principal objectiu és oferir als i les menors del Real una via on puguen donar veu a totes les seues idees, proposar solucions i establir propostes respecte als problemes del municipi que afecten la infància i adolescència, així com altres aspectes que els concernisquen. El Consell està constituït per 12 consellers i conselleres.

L’alcalde, Gustavo Mascarell, va agrair als escolars la seua implicació en el Consell i els va animar a continuar amb la important labor participativa que estan duent a terme, en fer les seues propostes sota el prisma i la mirada de xiquetes i xiquets, una visió clarament diferent de la dels adults. Els Vicepresidents del Consell, en finalitzar, li van fer lliurament a l’alcalde de l’informe final amb les seues propostes.

Articles relacionats