9 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

“Arrela’t a Palmera” la Fira Gastronòmica, ecològica i de sostenibilitat

 

• Palmera organitza la sisena edició de la Fira Gastronòmica, ecològica i de sostenibilitat Arrela’t a Palmera

• La Fira tindrà lloc el pròxim dissabte i diumenge i comptarà amb Mercat, tallers ecològics, música en directe i visites guiades.

• La regidora de Festes i Cultura, Maria Àngels Català ha assegurat que aquesta edició comptarà amb una oferta més amplia i per a tots els públics.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Palmera ha organitzat la sisena edició de la Fira Gastronòmica i ecològica ‘Arrela’t a Palmera’, que tindrà lloc el dissabte, 11 de novembre i 12 de novembre.

La Fira comptarà amb el Mercat de la Terra, Tallers infantils ecològics, actuacions per als més menuts, xaranga, discomòbil i visites guiades a la Fundació Todolí Citrus.

Maria Àngels Català, regidora de Festes ha explicat que aquesta edició ofereix nombroses activitats per a tots els públics, aconseguint així una oferta més variada i adaptada que en jornades anteriors. “Enguany hem volgut consolidar la nostra fira Arrela’t a Palmera i aportar un valor afegit, que siga un esdeveniment més ecològic i que mostre als més menuts la importància de cuidar el medi ambient” ha afirmat la regidora de Festes.

A més, en aquesta edició s’amplia per segona vegada els dies de celebració i la Fira tindrà lloc dissabte i diumenge. Durant aquests dies, els visitants podran gaudir d’un mercat on adquirir productes ecològics, de proximitat i Km 0, fomentant així el xicotet comerç. A més com a novetat s’ha afegit la mobilitat sostenible amb vehicles elèctrics i energies renovables.

Per la seua banda, l’alcalde de Palmera, Àlvaro Catala ha agraït la col·laboració d’entitats locals com l’Associació de Dones de Palmera, la Fundació Todolí Citrus i l’Associació de Jubilats que oferiran una bunyolada per a tots els assistents. “Arrela’t a Palmera és una fira oberta per a tots els veïns i veïnes del poble però també per a visitants i turistes. I és possible gràcies a la participació d’entitats s’involucren en l’organització i com no, de les administracions públiques com València Turisme.”, ha conclòs l’alcalde.

Programació:

Dissabte, 11 de novembre

16 h. Obertura del Mercat de la Terra
16.30 h. Contacontes ‘Llimoners i llimoneres’. Plaça de l’Ajuntament.
18.30 h. Presentació del llibre d’Abel Soler: ‘Els noms dels pobles valencians, origen i significat’. Saló de Plens de l’Ajuntament.
19.30 h. Concert de la Xaranga 442. Plaça de l’Ajuntament.
22 h. Sessió Disco amb DJ Sendra.

A partir de les 19.30 h Destapa’t oferit per les comissions festeres 2024.

Diumenge, 12 de novembre

10 h. Obertura del Mercat de la Terra.
10 h Bunyolada a càrrec de l’Associació de Dones de Palmera i de l’Associació de Jubilats
11 h. Actuació Dani Miquel. Plaça de l’Ajuntament.
12 h. Taller infantil. Plaça de l’Ajuntament.
13 h. Actuació de la Muixeranga de La Safor. Plaça de l’Ajuntament.

A partir de les 10 h Torrà per a esmorzar a càrrec de les comissions festeres a preus populars. Hi haurà racions de paella, fideuà i arròs al forn per a la venda al públic, per a dinar al preu de 4 € que es podran encomanar el dissabte a la barra o diumenge a la paradeta dels festers.

Articles relacionats