23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Beniarjó finança el 50% de les vacunes infantils que no cobreix la Seguretat Social

– L’Ajuntament de Beniarjó cobrirà el 50% del cost de la vacuna amb un màxim de 50 € per dosi i menor

L’Ajuntament de Beniarjó convoca per cinqué any consecutiu ajudes dirigides a l’adquisició de vacunes infantils que no cobreix l’actual sistema valencià públic de salut per no considera-les obligatòries, però que sí que recomana l’Associació Espanyola de Pediatria. En concret, el consistori beniarjoter ajudarà a les famílies amb menors a costejar les vacunes contra el Rotavirus (Rota Teq o Rotarix), el Meningococo B (Bexsero), la  Meningitis ACWY (Nimenrix) i el Papil·loma humà (GardalsilCervarix o altres).

Les ajudes consistiran en una quantitat equivalent al 50% del cost de la vacuna, amb un màxim de 50 € per dosi i per menor. La quantia total que l’ajuntament destinarà a aquesta finalitat és de 3.700 €, consignats en el pressupost municipal de 2023. L’adjudicació d’aquestes quantitats s’aplicarà fins que s’esgote la consignació pressupostària.

Qui pot demanar les ajudes per a la vacunació infantil?

Podran sol·licitar aquestes ajudes els pares, mares i/o tutors dels menors que hagen de vacunar-se. Aquests últims hauran d’estar empadronats a Beniarjó abans del 31/12/2022.

Les sol·licituds hauran de presentar-se en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Beniarjó a través del model que el mateix consistori facilita a totes les persones interessades, bé en les dependències municipals o bé a través de la pàgina web del consistori (www.beniarjo.es). El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 7 de desembre de 2023.

Articles relacionats