23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Tavernes de la Valldigna rep dues Flors d’Honor 

 

• Es tracta d’un reconeixement que destaca l’excel·lència en la preservació del medi ambient i la promoció de la bellesa floral.

• L’alcaldessa Lara Romero i la regidora d’Activitats Mediambientals, Amparo Bo, ha rebut el guardó que atorga l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT)

 L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha estat distingit amb dues Flors d’Honor en la VI edició de Viles en Flor Comunitat Valenciana. Un reconeixement destacat a l’excel·lència en la preservació del medi ambient i la promoció de la bellesa floral. El prestigiós guardó reconeix els esforços continuats de Tavernes de la Valldigna en la creació i manteniment d’espais verds, la promoció de la biodiversitat i la conscienciació ambiental. L’Ajuntament ha destacat com un model a seguir en el desenvolupament urbà responsable gràcies a pràctiques sostenibles i iniciatives comunitàries.

Les dues Flors d’Honor simbolitzen l’excel·lència en dues àrees clau: la qualitat dels espais verds urbans i la participació activa de la comunitat en la conservació del seu entorn. Aquest reconeixement destaca al Consistori com un líder en el moviment per fer de les ciutats espais més sostenibles per als seus residents.

L’alcaldessa Lara Romero i la regidora d’Activitats Mediambientals, Amparo Bo, van rebre el premi i van expressar el seu agraïment a totes les persones, i en especial als diversos departaments municipals, que han treballat incansablement per fer de Tavernes de la Valldigna un lloc verd i acollidor. L’alcaldessa va subratllar la importància de la col·laboració ciutadana i va animar altres ciutats a seguir l’exemple de la ciutat en la creació d’entorns urbans més sostenibles.

Viles en Flor és un programa reconegut en l’àmbit nacional que destaca i celebra els esforços dels municipis en la millora del seu entorn i la promoció de la biodiversitat. Unes distincions que atorga l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT). L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna està profundament agraït per este reconeixement i reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat i el benestar dels veïns i veïnes.

Articles relacionats