15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Arranca a Gandia una nova edició de la iniciativa ‘Escola d’Igualtat’

  • Totes les xarrades tindran lloc en la seu que la Universitat de València té al carrer Tossal en horari de 18 a 19.30 hores. Seran gratuïtes i obertes al públic.

  • Una iniciativa de l’Ajuntament de Gandia i l’Associació Rosa dels Vents.

La regidora delegada d’Igualtat, Maribel Codina i la responsable del Servei d’Atenció Psicosocial del mateix departament, Paloma Maeso han presentat hui la nova edició de la ‘Escola d’Igualtat’, una iniciativa que duen a terme l’Ajuntament de Gandia i l’Associació Rosa dels Vents.

Tal i com ha assenyalat l’edil, l’objectiu de la iniciativa és conscienciar la població sobre aquesta xacra social a través dels diferents tallers que arrancaran el pròxim 24 de gener amb la xarrada «Aprenent a estimar».

La programació seguirà el 7 de febrer amb «Aprenent a voler-me» i el dia 28 amb «Confiança, tolerància i respecte. Un antídot contra la violència psicològica».

L’arribada de març portarà altres tres tallers que s’impartiran els dies 6, 13 i 27 sota els títols de «Noves masculinitats», «Gestió saludable de la ruptura sentimental» i «Violència de gènere», respectivament. Finalment, la xarrada sobre sexualitat del dia 10 d’abril serà l’encarregada de tancar el cicle.

Totes les activitats tindran lloc de 18 a 19.30 hores i seran gratuïtes i obertes al públic. Respecte al lloc, es duran a terme a l’aula 3 que la Universitat de València té al carrer Tossal.

Finalment, Codina ha destacat la importància de formar la ciutadania en aquesta matèria i ha convidat totes les persones interessades a assistir als diferents tallers de la iniciativa.

Articles relacionats