17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Violència a un institut de Vilallonga

– Un alumne de l’IES de Vilallonga agredeix a un professor que va resultar ferit en un ull

– L’alumne va escopir en la cara al professor i a continuació li va donar una punyada  i després va fugir del centre

– La direcció ha expulsat a l’alumne i la inspecció educativa aplicarà mesures disciplinàries a l’alumne. L’AMPA expressa la seua preocupació per estos fets

Un professor de l’institut d’educació secundària Vall de la Safor, a Vilallonga, ha patit lesions de consideració en l’ull dret a conseqüència de la punyada que li va propinar un alumne durant el transcurs d’una classe de segon d’ESO, amb alumnes d’entre 14 i 15 anys.

Els fets van ocórrer en el matí d’ahir, dilluns, quan el docent, que impartia una classe de llengua castellana, li va demanar a l’alumne, que deambulava per l’aula, que s’asseguera i es comportara degudament. En eixe moment l’alumne es va dirigir violentament al professor, escopint-li en la cara i, després, descarregant-li una punyada, també en la cara. El colp va afectar les ulleres que portava el professor, incrustant-se en la zona de l’ull dret, on va patir la ferida.

L’alumne agressor, que està internat en un centre de menors de la comarca de la Safor, va eixir immediatament de la classe i es va donar a la fugida, segons han assenyalat a este periòdic fonts de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), d’este centre. La seua conducta ha sigut motiu d’expulsió.

El professor, per part seua, va ser portat immediatament al Centre de Salut de Vilallonga, situat a escassos metres de l’institut, on va ser atés de les ferides. Els metges van coincidir a assenyalar que la lesió era prou greu per a derivar-ho a l’hospital Francesc de Borja de Gandia per a precisar l’abast dels danys.

Articles relacionats