10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Aitor Arlandis i Xavi Mestre ja roden amb els colors de l’equip AYUSO UAE

Este passat cap de setmana els ciclistes saforencs, Aitor Arlandis i Xavi Mestre van realitzar la primera concentració de la temporada amb el seu nou equip de l’AYUSO UAE Team de categoria júnior.

L’alberg de Moraira va ser el lloc triat pels directors de l’equip xabià per a concentrar als 12 nous corredors que defensaran els colors de l’equip de Juan Ayuso.

Durant els dos dies de concentració l’equip va eixir a rodar per les carreteres de la Marina i per descomptat estrenar els nous equipatges a més de rebre les primeres xarrades.

En esta primera eixida es va acostar a rodar un poc amb els xics el flamant corredor de l’equip professional de l’UAEJuan Ayuso com fera anys arrere amb el Batcho Cycling Team. En esta ocasió el ciclista de Xàbia els va portar les noves ulleres que els ha proporcionat a més portaren el casc de l’equip àrab del passat exercici.

El debut de l’equip en competició es produirà dins de dues setmanes a Castelló i de moment encara no està concretat els ciclistes que seran triats per a competir.

Articles relacionats