18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Aquest dijous comença el festival Polisònic

 

– Amb un concert-homenatge al guitarrista Graham Foster 

Aquest dijous, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, s’inicia una nova edició del Festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

Aquesta primera actuació estarà a càrrec de la banda liderada per Graham Foster, un artista al qual el Polisònic li vol retre un homenatge amb motiu dels 50 anys des dels seus inicis en el món de la música.

Foster és un virtuós guitarrista de blues, fundador de bandes importants de l’escena britànica dels 70. Als anys 90 s’instal·la a les nostres terres i funda Major Blues Band i Night Train i s’ha convertit, amb el temps, en un artista de referència per a les joves generacions de músics locals.

El concert de la Graham Foster Band serà a les 20 h, amb entrada gratuïta, i comptarà amb la col·laboració especial del prestigiós harmonicista Antonio Serrano.

El Festival Polisònic continuarà durant el cap de setmana i estan previstes les actuacions del Septeto Santiaguero per al divendres i de Violincheli Brothers per al dissabte. Aquestes actuacions seran a les 21,30 hores i les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura i a Instanticket, al preu de 10 euros, amb decomptes per abonaments, així com per Carnet Jove o de pensionista.

Articles relacionats