18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Ana Ibáñez exposa “Contrastes” a l’antic Hospital de Sant Marc de Gandia

Ana Ibáñez

L’artista plàstica Ana Ibáñez inaugura este dissabte 9 de setembre a la sala de l’antic Hospital Sant Marc de Gandia la mostra “Contrastes”, on  ofereix dues temàtiques diferenciades amb un mateix estil i una tècnica mixta, aplicant tant l’acrílic com l’oli i afegint collage o transferències per a donar més contingut als reflexos que es projecten en la seua obra. 
Els seus temes són el resultat d’un treball previ, de captar amb la seua càmera o amb la seua imaginació la realitat i transformar-la al seu gust, així com adequar en un sol plànol el conjunt de moments que es plasmen en un discórrer d’idees i valors, en l’espai i en el temps amb la seua empremta personal. La seua visió del moment escapa de la realitat per a captar l’instant. Dins del seu estil figuratiu juga amb la imatge, transformant eixa realitat al seu capritx, segons el que el seu instint discursiu i la seua pròpia interpretació són capaces de plasmar i concebre, amb la finalitat artística d’unir els aspectes estètics amb els comunicatius.
Per a l’artista, “és una exposició que tracta de plasmar els contrastos quotidians entre allò urbà i rural, allò natural enfront d’allò artificial, allò actiu al costat del passiu, allò viu i allò d’un sol ús, dos ambients presents en el nostre entorn”.
La inauguració de l’exposició està prevista per al dissabte 9 de setembre, a les 19.30 hores, en la Sala de Dones de l’Antic Hospital de Sant Marc de Gandia i es podrà visitar fins al dia 8 d’octubre.

Articles relacionats