16.3 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Amelia, alumna de 4t d’ESO “si totes i tots férem el correcte, no caldria netejar tant a sovint la Vall de Les Fonts”

– L’alumnat de 4t d’ESO i 1r de Batxiller de l’IES Gregori Maians, junt amb la regidora d’Educació i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, Maria Josep Llorens, i part de l’equip docent han compartit dos jornades de neteja a la Vall de les Fonts

– Dos jornades de treball, amb parts lúdiques amb una clara intenció educativa i ecològica per tal de prendre consciència de la necessitat de canviar alguns costums del nostre dia a dia.

L’IES Gregori Maians d’Oliva, ha organitzat aquesta setmana passada, dos jornades de treballs de neteja a la Vall de les Fonts. Aquesta activitat va comptar amb la participació de l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de Batxiller i del seu professorat. La regidora d’Educació i Medi Ambient i professora del centre educatiu, Maria Josep Llorens també va participar com a tutora d’un dels cursos.

El gran treball realitzat pels i les alumnes d’aquest centre junt amb els coordinadors de l’activitat van permetre arreplegar de la Vall més de 20 kg de vidres, llaunes, tovalloles i altres tipus de restes de brutícia.

Alguns i algunes participants que ja són repetidors en aquesta experiència de conscienciació, manifestaven la seua indignació amb les persones irrespectuoses amb el medi ambient, perquè “si totes férem el correcte, no caldria netejar tant a sovint la Vall de Les Fonts”, comentava Amèlia, alumna de 4t d’ESO.

Aquesta activitat demostra la implicació de l’IES Gregori Maians en la neteja de la Vall de Les Fonts: “cal més activitats com aquesta als col·legis de tota la ciutat perquè la gent prenga consciència del que fa quan llança una tovallola a l’inodor” va comentar una altra de les alumnes que va participar en la iniciativa.

Per la seua banda, la regidoria va destacar “la importància de respectar el Medi Ambient, canviant xicotets costums en el nostre dia a dia per tal d’afavorir la conservació de llocs naturals tan emblemàtics com La Vall de Les Fonts“.

Articles relacionats