9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Oberta les inscripcions per les visites guiades a l’interior de l’alcassaba de Bairén

– Ja es poden fer les inscripcions per a les primeres visites guiades a l’interior de l’alcassaba de Bairén, els pròxims dies 2, 3, 4 i 5 d’abril.

Serà durant les jornades de portes obertes que s’han organitzat per a les vacances, i tindran caràcter totalment gratuit. Per controlar l’aforament i complir amb totes les mesures de seguretat i higiene sanitària, s’han organitzat fins a sis grups que eixiran ininterrompudament des de les 10 del matí fins a les 13 h.

Les inscripcions estaran limitades a un màxim de tres persones per formulari, i es podran realitzar a la pàgina web del Departament de Turisme (www.visitgandia.com).

Des de l’organització assenyalen que “és important que si vos apunteu i després vos és impossible acudir, cancel·leu la vostra reserva, així podreu deixar lliure el vostre lloc per a la gent que s’haja quedat en llista d’espera. Siga com siga, intentarem adaptar-nos per organitzar els màxims grups possibles, dins les restriccions sanitàries, i que tota la gent tinga l’oportunitat de conéixer l’àrea d’excavacions de la fortalesa”.

No obstant això,  a partir del 15 de maig tindrem visites guiades tots els caps de setmana, i el primer diumenge de cada mes l’entrada serà gratuita per a tota la gent empadronada a Gandia. Sempre amb reserva, a través del portal de Visit Gandia.

Articles relacionats