9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

La Safor registra un triple zero de coronavirus

Alegria continguda de la notificació de dades de l’evolució del coronavirus en la jornada d’ahir. Des de fa ja uns mesos la Safor ha tornat a marcar un triple zero, és a dir, zero defuncions, zero brots i zero casos nous positius de coronavirus per prova PCR.

Alegria continguda, no tant per les dades, sinó perquè no es pot caure en la relaxació en el compliment de les mesures sanitàries, el camí per arribar a aquest control de la pandèmia no ha sigut gens fàcil, ha costat el patiment i sofriment de moltes famílies, el treball impagable del personal sanitari que s’ha vist desbordat de nou per l’allau d’ingressos. Es pot continuar sent respectuosos en les mesures sanitàries i en les restriccions per tal de continuar en aquest control de la pandèmia.

D’altra banda a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja hi han ingressades 3 persones per coronavirus, i 2 d’elles es troben a la Unitat de Vigilància Intensiva.

 

– Sanitat registra 223 nous casos de coronavirus i 503 altes en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 499.394 dosis de la vacuna contra el coronavirus.

D’altra banda, s’han notificat 223 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 383.415 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 503 altes a pacients amb coronavirus.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 569 persones ingressades, 155 d’eles dobles en l’UCI.

A més, s’han registrat 13 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 7.010 persones.

D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 4.261 casos actius, la qual cosa suposa un 1,08% del total de positius.

Articles relacionats