15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Amazon Prime Vídeo estrena “Historias lamentables” rodada en part a Gandia

  • Amazon Prime Vídeo estrena demà en exclusiva l’última pel·lícula de Javier Fesser, rodada parcialment a Gandia

Amazon Prime Vídeo estrena demà en exclusiva l’última pel·lícula de Javier Fesser, “Historias lamentables”. Un film que fou rodat durant l’estiu de 2019 i que va tenir com algunes de les seues localitzacions la platja de Gandia, l’estació de RENFE, l’edifici Aquarium o els voltants de Campus de Gandia de la UPV, entre d’altres.

Durant el rodatge d’aquestes escenes, Fesser va contractar a prop de 100 extres a més de traslladar a la nostra ciutat a l’ampli equip de professionals que durant diversos dies van seguir les indicacions del director de “Campeones”, pel·lícula espanyola més taquillera del 2018 i premi Goya a la Millor Pel·lícula de 2018.

El director va rebre la visita de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i del regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell amb qui va compartir en primícia alguna de les escenes que aquesta jornada s’havien rodat a la platja de Gandia.

El rodatge va ser possible gràcies a la feina realitzada des del departament de Turisme dins del projecte “Gandia Film Office” que pretén posar en valor les riqueses de la nostra ciutat a l’hora d’acollir iniciatives d’aquest tipus i que suposen una gran promoció per a Gandia com a destinació turístic.

Articles relacionats